on top of the world

Once again, efter regn kommer solsken.. Kanske dock inte i vårt usla sveneland. Men mitt humör har iaf höjts några tusen level den senaste timmen! Anledningen? jag mår bra bättre bäst som singel, just nu. Förstår inte vf jag försöker lura i mig något annat. Näe nu, brudar. NU KÖR VI!


stepford wives

blond girl: yippie-kay-yeeey-yippie-kay-yeeeey-yippie-kay-yeeeey...
man: calm down
blond girl: do-si-do-do-si-do-do-si-do-do-si-do...
roger: she's drunk
bobbie: she's blond

some questions&answers

1. Hur ofta har du sex? För sällan ha ha
2. har du sexleksaker? hela byrån full, sj då??
3. vad tycker du om analsex? fortfarande oskuld inom det området! och tänker förbli det
4. oralsex, ge eller få? ge!
5. hur ska din pojkvän vara? gud, jag vet inte. :) rolig, snäll..?
6. har du varit otrogen? nej, det är något som går helt emot mina principer.

1. skulle du kunna tänka dig att bli brunett? nae, been there, done that. :) 
2. klackskor eller converse? converse, jag hoppar alltid runt eller springer så.
3. om du var tvungen att välja: leva utan ben eller vara blind? utan ben, är man blind ser man ju ändå inte vart benen för en.

hur kan en snygg människa bli ful i dina ögon?
ju fulare insida man har, desto fulare utsida får man.
och hur kan en ful människa bli snygg?
som ovan, fast omvänt.

vad tycker du om..
..att mona sahlin gillar toblerone? lugnt, bara hon inte köper det på företaget. ;) hah.. 
..djurförsök? idiotiskt, såklart.
..kärlek? är det som kan ge mest positiv effekt på världen, men också mest negativ effekt på personerna i den. 
..folk som inte ubildar sig? jag säger; följ ditt hjärta. sen om det betyder att du inte utbildar dig, so be it. gör det som gör dig lycklig (kan dock säga att leva på samhällets pengar inte ingår här).
..grabbar som är ddåligt utrustade? tråkigt för er, har som tur är aldrig råkat ut för nån själv.
..arabgiftemål? jag tycker att jag giftermål överhuvudtaget ska genomföras på grund av kärlek från båda parterna, enough said.
..burka? jag respekterar kvinnor som väljer att bära det, men det ska inte vara någon tvång.
..är lycka för dig? det finns olika sorters lycka, men allra lyckligast är jag nog när jag är tillfreds med vart jag är i livet och inte bryr mig om vad alla tycker.
..för favoritdricka? varför? jag antar att du menar alkohol ;) gillar breezer mango och lime, men även vissa viner, olika shots och drinkar ex. cosmopolitans.
..skillnaden mellan prostition och agera porrstjärna? personer som väljer att bli porrstjärnor har ofta lite mer frihet i sina val. det är en annan sorts karriär än prostitution som är mer utav en sista utväg. som prostituerad säljer man sin kropp mot betalning, i porrbranschen är kroppen ett verktyg.

i've paid my dues, time after time

varför är jag så svår? jag skyddar mig själv med samma gamla jävla sköld, trots att jag vet att jag kan så vill jag inte gå vidare. det är som att leva men ändå leka med döden. bara för att man kan. bara för att om det skulle gå fel så blir det så mycket enklare. då var man ju ändå på väg. vet vad man har o förvänta sig.

jag försöker ta tag i skiten nu. om det betyder att jag står ensam kvar, then so be it. jag har alltid varit ensam på slagfältet. och än så länge har jag vunnit alla strider.

loviepovie

efter att ha gått från mer party-kåt än fjortonåringar med idomin på läpparna till att inse att hey, jag kan faktiskt sitta hemma ensam en hel kväll utan att förlora mitt värde (!!) så rullar jag vidare till min 1.40 säng för att leka gangster på gta, bli rädd för zombies och lägga på mig sisådär 20kilo i form av popcorn.

the chaos in my brain is the only thing that matters.

don't forget to be who you are

jag kan nog vara den mest störda människan på denna jord. det finns nog ingen som är så ombytlig som jag är. humöret, bloggarna, kärleken.. Jag får panik om jag känner mig det minsta instängd. Jag gör ett val bara för att få möjligheten att ångra det. Se hur länge människor pallar med det. De senaste månaderna har varit turbulenta, minst sagt. Ändå har jag inte känt av det. Fan, jag har vaknat upp på sjukhuset och bara gått därifrån utan att det rörde mig i ryggen. Försökt leva något jävla perfekt liv bara för att jag är så trött på misären. Lurat i mig själv att jag har känslor för någon annan.

Och snacka om att jag är bra på att luras. Jag kan lura alla även mig själv. Tillslut kommer det dock ifatt. Smällen blev inte så hård som jag trodde. Det känns nästan skönt. Fan, slippa leka nånting jag inte är och inte behöva ljuga för mig själv. Medvetet eller omedvetet. Det känns ju ändå detsamma i slutändan.

Fan, babes. Här är jag tillbaka igen. Och jag röker mycket, gymmar inte och är fortfarande obotligt kär i en människa som förstör mitt liv. Cheers på det!

RSS 2.0